Diensten

Mvl-Schilderwerken verzorgt al uw schilderwerk. Of het nu gaat om een woonhuis, bedrijfspand, fabriekshal of theater, wij zorgen ervoor dat uw schilderklus de aandacht krijgt die het verdiend. Momenteel leveren wij de volgende diensten:

Onderhoud:
Regelmatig onderhoud is van belang voor het behoud van uw woonhuis of pand. Zo behoudt u de waarde en verlengt u de levensduur. Vooral de zonkant van een huis of pand heeft veel te lijden en heeft meer aandacht nodig. Mvl-Schilderwerken heeft ruime ervaring in het verrichten van onderhoud; van deuren en kozijnen voor woonhuizen tot grote revisies voor bedrijfspanden en fabriekshallen. 

Naast onze reguliere onderhoudsdiensten bieden we het zogenaamde “onderhoudsplan”. Met ons onderhoudsplan verkeert uw huis altijd in top conditie. Zonder omkijken, een perfect onderhouden huis, met minder kosten. klik hier voor meer informatie over het onderhoudsplan.

Nieuwbouw:
Een nieuw woonhuis of pand verdiend natuurlijk een perfecte en kwalitatieve afwerking. Mvl-Schilderwerken denkt graag met u mee over de mogelijkheden welke er zijn voor de afwerking van uw woonhuis of pand. Door onze flexibiliteit zijn we in staat elke klus binnen aanzienbare tijd af te ronden. 

Verbouwing:
Wanneer uw verbouwplannen heeft, kan een fraai schilderwerk net dat beetje extra geven om uw woonhuis of pand een vernieuwde en verfrissende uitstraling te geven. Wij denken graag met u mee om tot een zo mooi en kwalitatief hoogstaand resultaat te komen.  

Verfraaiing:
Door gebruik van andere kleuren of andere kleurcombinaties krijgt uw woonhuis of pand een geheel vernieuwde uitstraling. Soms kan dit al bereikt worden met minimale inspanning en kosten. Dit kan bijvoorbeeld voordelig zijn wanneer uw huis te koop staat of wanneer uw bedrijf veranderd van huisstijl.

Zakelijke dienstverlening:
Mvl-Schilderwerken onderhoud een groot netwerk aan vakmannen. Heeft u of uw schildersbedrijf (tijdelijk) extra capaciteit nodig? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.